82 kvm Liljeholmstorget – 100 m från Gallerian

Stockholm, Stockholms stad, Hägersten, Liljeholmen, Liljeholmstorget

Appartment

 • 3 rooms Size: 82 kvm
  Furnitured: Yes
 • 25000 SEK Deposition: 1 rent
  Included in rent: Electricity, Internet
 • 12 months Moving in date: Immediately
  Possible extension: Yes
  Leased to: Company, Private
 • Requirements for tenant No pets, Can pay deposition, None smoker

Viewing time option

 • View Time:
  Vardagar 17:00 - 22:00, Helger 10:00 - 17:00, Helger 17:00 - 21:00

Description

Nymålad fräsch lägenhet på 82 kvadratmeter i hjärtat av Liljeholmen. Omöblerad lägenhet med två stora sovrum, stort vardagsrum med inglasad balkong samt kök med gott om utrymme för matbord. Stort badrum med toalett med plats för tvättmaskin och torktumlare om man inte vill använda sig av föreningens tvättstuga.

Lägenheten ligger ca 100 meter från Liljeholmens galleria med mycket bra utbud av restauranger, butiker och flertalet matvarubutiker.

Väldigt bra kommunikationer med Tunnelbana, bussar, tvärbana samt flygbuss. Vill man istället ta sig in till Hornstull till fots är det en 10 minuters promenad.

I hyran ingår internet, el, TV-utbud från ComHem med sju kanaler. Sopsortering och återvinningscentral finns på plats. Porttelefon med brickor till de boende och gäster som kan ringa för att bli insläppta. Bokningssystem för tvättstuga och föreningen ger även möjligheten att boka in gästrum samt gästparkering.

Lägenheten uthyres i 12 månader med tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Deposition: 2 månadshyror i deposition (hyra för månad 1 inkluderad). Krav för boende: Rökfri, inga husdjur, skötsamma, fast anställning och god ekonomi.

Map


swedish flag
myplejs logotyp