Välplanerad 2:a med fina materialval, bra läge högt upp i huset.

Stockholm, Stockholms stad, Kungsholmen, Franzéngatan, 112 16 Stockholm, Sverige

Appartment

 • 2 rooms Size: 54 kvm
  Furnitured: Yes
 • 18700 SEK Deposition: 1 rent
  Included in rent: Internet, Cable TV, Electricityse
 • 12 months Moving in date: Immediately
  Possible extension: Yes
  Leased to: Company, Private
 • Requirements for tenant No pets, Can pay deposition, None smoker

Viewing time option

 • View Time:
  Other time

Description

Lägenheten ligger i en trevlig förening med utsikt över innegården. På andras sidan huset ligger Hornsbergsstrand med sitt fina promenadstråk längst vattnet. Lägenhet är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har bra ljusinsläpp och är möblerad med skänk, soffa, soffbord, fåtölj, tv och tv-bänk. Köket är ett Marbodalkök med stenskriva och SMEG kyl/frys, diskmaskin och köksbord. Sovrummet är rymligt med 2 garderober, säng och fåtölj, balkongen är inglasad och möblerad med bord, stolar, hylla. Hallen har en stor garderob med skjutbara dörrar och klädhängare. Badrummet är rymligt med tvätt-/torktumlare.

Det tar 5 min. till Stadshagen tunnelbana, busslinje utanför och 300 meter ner till fler och andra avgångar. Ica maxi ligger nära, liksom många trevliga restauranger. Gym finns det flera att välja på och i Karlbergsparken är det fint att röra sig i naturen.

Additional Information

Jag har lite svårt att veta priset, hade den värderad förra året till 4 500 000 plus minus 100 000. Jag önksar ha kvar min städerska här varannan vecka.

Map