78 kvm i Upplands Väsby

Stockholm, Upplands Väsby, Tegelvägen

House

 • 3 rooms Size: 78 kvm
  Furnitured: No
 • 15800 SEK Deposition: 1 rent
  Included in rent: Internet, Cable TV
 • Until further notice Moving in date: Immediately
  Possible extension: Yes
  Leased to: Company, Private
 • Requirements for tenant No pets, Can pay deposition, None smoker

Description

Lägenheten hyrs ut till en skötsam person alternativt ett par. Högst två personer. Djur- och rökfritt.
Inflyttning enligt överenskommelse. Tidigast slutet av februari, senast 1 april. Flexibel när det gäller denna fråga.

I det moderna nyproduktionsprojektet Tegelbruket ligger denna centralt belägna 3:a på 78 kvm, näst högst upp i huset på våning 3 av 4. Denna kompletta och bekväma lägenhet har all önskvärd utrustning och utöver detta finns en stor balkong i västerläge.

Kvarteret Tegelbruket ligger mycket centralt och runt hörnet finner du både pendeltågsstationen och restauranger, på några minuters promenad når du även Väsby centrum. Husen varierar mellan 4-6 våningar och även i fasadfärg för att skapa ett levande intryck. I föreningen finns gemensam gård med grill, hiss, parkeringsgarage under husen och tillhörande förråd till varje lägenhet.

Bor man i centrala Väsby har man nära allt man kan tänkas behöva. På bekvämt gångavstånd finns Väsby Centrum, en anläggning som erbjuder butiker av alla de slag, restauranger, mataffärer, apotek och diverse övrigt sortiment. I den västra delen ligger pendeltågstationen, härifrån tar man sig till Stockholm city och Uppsala på knappt 30 minuter och tåget passerar även Arlanda flygplats efter 10 minuters färd norrut. I närheten ligger även det nybyggda kulturhuset och det fina biblioteket. Diverse fritidsanläggningar ligger i den östra delen, här finns en nybyggd minigolfbana och välbesökta Medley med bl a motionsanläggning och simhall. För de yngre har man nyligen byggt en skatepark som är väldigt uppskattad. Vill man ströva i naturskön miljö är det alltid nära ett lummigt och fint naturstråk.


Diskmaskin, torktumlare, tvättmaskin, hiss, förråd, källsortering och cykelrum finns.

El ingår ej i hyran.
Detta ingår: Telia play (internet, TV, telefoni), värme, vatten, sophämtning och trappstädning.

Map