Parhus i Nacka

Stockholm, Nacka, Sköldungavägen

House

 • 6 rooms Size: 151 kvm
  Furnitured: No
 • 29500 SEK Deposition: 1 rent
  Included in rent: Electricity, Internet, Parking place
 • Until further notice Moving in date: Immediately
  Possible extension: Yes
  Leased to: Company, Private
 • Requirements for tenant Can pay deposition, None smoker

Description

Härligt nybyggt parhus i Skuru med högt och fritt läge på återvändsgata. detta är ingen hyresrätt som hyrs ut i 2:a hand utan hyrs ut av ägaren.

I hyran ingår el, värme, vatten och sophämtning. Deposition motsvarande 2 månadshyror. Det vita på golvet på en del bilder är skyddspapp som nu är borta och det är samma vitlaserade ekparkett i samtliga rum.


Bostaden är på 150m2 fördelat på två plan samt en källare/markplan med ingång. Entréplanet har en öppen planlösning med generös takhöjd och stora fönster som släpper in ljuset. Rymligt kök med bl a en stor köksö och i anslutning plats för matbord med 6 platser och altandörr ut till den stora altanen om ca 40m2 med sol hela dagen samt kvällen. På detta plan finns även en toalett med dusch.


Köket kommer från Ballingslöv och har bänkskivor av Carrera marmor och inbyggd kyl samt frys även diskmaskin är inbyggd. Samtliga vitvaror från Siemens.


På övre våningen finns 3st sovrum varav ett master bedroom med dubbeldörrar ut till balkongen samt en rymlig klädkammare. Badrummet är generöst tilltaget med fönster som släpper in ljuset utan att det blir insyn. Badrummet är försett med handdukstork, golvvärme, samt stor kommod med 4 st lådor. På väggar och golv är det granitkeramik, samtliga 3 badrum har keramik på golv och väggar samt kommod och dusch med glas vägg/dörrar.


I källaren som har ingång vid parkeringen så finns förråd, ordentlig entré med gott om plats för att hänga ytterkläder mm. Toalett med dusch finns samt tvättmaskin och torktumlare som även kan placeras i teknikrummet. Möjlighet till torkskåp finns också då det är förberett för detta. Vidare så är här ett stort ljust rum om närmare 30m2 som kan användas till mycket.


Parhuset är beläget på en tomt som i stort sett inte behöver någon skötsel alls. Detta boende ger god livskvalite. Med promenadavstånd till fin badplats vid Bastusjön och endast 200 meter till busshållplats där bussen tar dig till Slussen på endast 15 min vid rusningstrafik. Förskolor och skolor är även inom promenadavstånd och Naturområdet Nyckelviken med motionsspår, 4-H gård samt café är endast ett stenkast bort.


Ektorps entrum är det knappt 2 km till och där finns mataffärer, flera restauranger, Gateau, gym, apotek, hotell, frisör mm.


Om bostaden
Internet via fiber finns för 250kr/mån

Kommunikationer
300 meter från parhuset finns busshållplats med bl a snabb buss in till Slussen och Medborgarplatsen på morgonen. Bussarna går ungefär var 10:e minut.

Om fastigheten
Byggd 2018 är på en högt placerad tomt med fritt läge utan insyn i bostaden. Sol på tomten hela dagen samt kväll.

Map