Ljus och fräsch 3:a på Skeppargatan vid Strandvägen

Stockholm, Stockholms stad, Östermalm, Skeppargatan

Lägenhet

 • 3 rum Storlek: 68 kvm
  Möblerat: Ja
 • 21150 SEK Deposition: 2 hyror
  Ingår i hyra: El, Kabel-tv
 • Tillsvidare Inflytt: 01/03/2018
  Möjlig förlängning: Ja
  Hyrs ut till: Ett företag, En privatperson
 • Krav på hyresgäst

  Röker inte

Beskrivning

En ljus och fräsch trea nära Nybrogatan och Strandvägen. Några minuters gångavstånd från Nybrokajen, Östermalmstorg, Sturegallerian och Dramaten. Våningen ligger ostörd mot innergården. Alla tre rum i rad.
Hall
Ljus hall med stort fönster ut mot den trevliga gården. Här finns gott avhängningsmöjligheter. Klinkergolv och vitmålade väggar.
Flexibel med eller utan möbler.

Kök
Från hallen når man det välplanerade och ljusa köket. Köket är stilrent renoverat med passande material val. Köket är välplanerat med gott om arbetsytor och matplats för 3-4 personer. Köksfönstret mot innergården. Parkettgolv och vitmålade väggar.
Vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum med två fönster ut mot gården. Lättmöblerat och gott om plats för möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar. Glasade dubbeldörrar som leder ut till den rymliga balkongen ovan den lugna lummiga innegården.
Sovrum 1
Rymligt och härligt sovrum med plats för dubbelsäng, byråer, och arbetshörna. Stort fönster som vetter ut mot gården. Goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggd garderobsvägg. Vackert ljust trägolv och vitmålade väggar.
Sovrum 2
Härligt sovrum med plats för dubbelsäng, byråer, och arbetshörna. Stort fönster ut mot gården. Goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggd garderobsvägg. Vackert trägolv och vita väggar.
Badrum
Snyggt, fräscht och helkaklat badrum. Badkar , wc, handfat med över och underskåp, handduksvärmare samt praktisk tvättpelare. Infällda spotlights i taket, ljust kakel på väggar och golv. Badkar, tvättmaskin och torktumlare i badrummet.
Gård
Tillgång till den gemensamma gemytliga lugna innegården.

Kartvy