Trevlig familjevilla i eftertraktat område

Stockholm, Stockholms stad, Älvsjö, Farsta, Vantör, Ripsavägen

Hus

 • 5 rum Storlek: 216 kvm
  Möblerat: Delvis möblerat
 • 20500 SEK Deposition: 1 hyra
  Ingår i hyra: El
 • 12 månader Inflytt: 01/10/2019
  Möjlig förlängning: Ja
  Hyrs ut till: Ett företag, En privatperson
 • Krav på hyresgäst

  Har inga husdjur, Kan betala deposition, Röker inte

Beskrivning

Hyran inkluderar el, vatten, sophämtning och larm. Fiber finns indraget men hyresgästen behöver själv teckna avtal med en Internet-leverantör.

Denna trävilla från fyrtiotalet ligger i det lugna, populära villaområdet Örby. Det är beläget mellan Högdalens centrum (10 min gångväg) där du hittar tunnelbana, simhall, bibliotek, vårdcentral, restauranger samt shopping, och åt andra hållet Älvsjö Station (20 min gångväg) som är knutpunkt för pendeltåg och bussar.

På entréplan har huset fyra sovrum, varav ett används som kontor, samt ett stort ljust vardagsrum. Dessutom kök med matplats och WC/dusch. I källarplanet finns stor gillestuga med golvvärme, tvättstuga/pannrum (bergvärmepump) och stort badrum/hemmaspa med duschkabin och bubbelbadkar. Huset är nästan fullt möblerat; det saknas visst möblemang i de två barnsovrummen.

Altan med trädäck finns i trädgården på baksidan, vilken nås från utgång i köket. I anslutning till altanen finns även ett uterum med infravärme. Det finns garage i källarplan, och dessutom parkering med plats för två bilar vid sidan av huset.

Örbyskolan (F-9) ligger 800 m bort och Internationella Engelska Skolan finns på flera platser i närområdet (Älvsjö, Liljeholmen och Gubbängen). Närmsta förskola, Skogsbacken, är snett över gatan.

På grund av allergier accepteras inte rökare eller husdjur.

Kartvy