Lungt och barnvänligt i Kista

Stockholm, Stockholms stad, Kista, Hässelby, Vällingby, Spånga, Århusgatan

Lägenhet

  • 4 rum Storlek: 102 kvm
    Möblerat: Nej
  • 21700 SEK Deposition: 2 hyror
  • Tillsvidare Inflytt: 03/03/2018
    Möjlig förlängning: Ja
    Hyrs ut till: Ett företag, En privatperson

Beskrivning

Detta fina kedjehus på populära Århusgatan med toppenläge i efterfrågat och barnvänligt område på återvändsgata. Trivsam planlösning med 4 rum och kök som ger ljus och rymd. Två uteplatser i bästa solläge. Renoverat kök. Underbara omgivningar av grönska och vandringsleder. Även skola, förskolor, Kista Galleria, bussar, T-bana finns med 5 min avstånd.

Entre/hall
Välkomnande hall med plats för avhängning. I anslutning till hallen ligger gästtoaletten. Längre in i hallen, under trappan så finns ett förråd med mycket bra förvaringsutrymme.

Kök med matplats
Renoverat kök i ljusa och moderna kulörer. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, ung och fläkt. Vitt kakel ovan arbetslänk. Matplats med plats för 4-6 personer. Stora fönster. Köket har gott om skåp för bästa möjliga förvaring. Harifrån når man ut till uteplatsen på husets framsida.

Uteplats framsida
Här har du plats för utemöbler. En härlig uteplats för morgonkaffet.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med flertalet möbeleringmöjligheter. Stora fönster med bra ljusinsläpp. Utgång till underbar uteplats med sol i perfekt solläge.

Gäst WC
Gäst WC med helkaklade väggar i charmigt mönster och ljusa klinkers på golv. Utrustat med WC, tvättställ och fönster som skänker ljusinsläpp samt möjliggör vädring.

Övervåning
Sovrum1
Stort sovrum med härligt ljus insläpp. Här får man plats med dubbelsäng och arbetsbord. Fristående garderober längs väggen när man kommer in i rummet.

Sovrum 2
Ett rymligt sovrum med plats för säng, arbetsbord och garderob. Passar bra som barnrum.

Sovrum 3
Ett rymligt sovrum med plats för säng, arbetsbord och garderob. Passar bra som barnrum.

Badrum
Ett mycket charmigt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv, badrummet är utrustat med badkar, WC, handdukstork, tvättställ och badrumsspegel. Här finns även fönster som ger ett ljusinsläpp och möjliggörs vädring. Tvättmaskin och torktumlare.

Kartvy