Topprenoverad lägenhet på söder, 20m ifrån tunnelbana

Stockholm, Götgatan

Lägenhet

 • 2 rum Storlek: 46 kvm
  Möblerat: Ja
 • 16200 SEK Deposition: 1 hyra
  Ingår i hyra: El, Internet
 • 6 månader Inflytt: Omgående
  Möjlig förlängning: Ja
  Hyrs ut till: Ett företag, En privatperson
 • Krav på hyresgäst

  Har inga husdjur, Kan betala deposition, Röker inte

Beskrivning

Nyrenoverad lägenhet på södermalm, 20 meter ifrån Skanstulls norra tunnelbaneingång.
Entré/hall
Via pampig och rejäl entré dörr når man den praktiska hallen med plats för avhängning. På golvet ligger snyggt marmorgolv och väggarna är ljusa. Vidare in i lägenheten har man en stor klädkammare för ytterligare förvaring av kläder och övrigt.
Kök
Mycket välplanerat kök som renoverats i toppskick med alla bekvämligheter som man kan önska sig. Exklusiv marmorskiva som ger rejäla arbetsytor och löper vidare i vinkel mot väggen som en snygg detalj. Mycket bra förvaringmöjligheter bakom gråa, speglade skåpsluckor. Köksutrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, ugn, inbyggd mikro samt köksfläkt. Allt från 2018. Ekgolv och vita väggar.
Vardagsrum
Stort, ljust och luftigt vardagsrum med plats för både soffdel, arbetshörna, matplats! Härlig känsla av ljus och rymd tack vare det höga läget med utsikt över Södermalms plus. Mycket bra planerat och lättmöblerat! Vitmålade väggar och den genomgående ekparketten ligger på golvet.
Sovrum
Sovrum med plats för garderobsvägg och dubbelsäng med nattduksbord. Här sover man rofyllt med rejäla fönster ut mot gata. På golvet ligger det genomgående trägolvet och väggarna är vitmålade.

Kartvy