Hemtrevlig 3:a med uteplats i bra kvarter

Stockholm, Solna, Solnavägen

Lägenhet

 • 3 rum Storlek: 65 kvm
  Möblerat: Ja
 • 18700 SEK Deposition: 1 hyra
  Ingår i hyra: El, Internet, Kabel-tv
 • 12 månader Inflytt: 01/04/2018
  Möjlig förlängning: Ja
  Hyrs ut till: Ett företag, En privatperson
 • Krav på hyresgäst

  Kan betala deposition

Beskrivning

Sekelskifteslägenhet med högt tak, en fungerande kakelugn och altan på föreningens mysiga innergård. Lägenheten är del i en bostadsrättsföreningen med nio andra lägenheter. Det finns ett gemensam tvättstuga samt cykel- och barnvagnsförråd nere i källaren. Gatuparkering med gott om plats precis utanför. Höghastighetsinternet (100/100 Mbps) ingår. Lägenheten består av två sovrum, vardagsrum, badrum med toalett och dusch, hall med förvaring samt modernt kök med matplats och diskmaskin.

Lägenheten är belägen i det trevliga och levande området Råsunda. Det finns många bra restauranger i närområdet och gångavstånd till två stora köpcentra (Solna centrum och Mall of Scandinavia). Det är även nära till naturområden med löp- och promenadstråk samt möjlighet till skid- och skridskoåkning vintertid. Livsmedelsaffärer med generösa öppettider finns mycket nära.

Råsunda ligger 5 km från Stockholms centralstationen. Det finns gott om kollektivtrafik i området; buss, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg finns alla på några minuters promenadavstånd. SJ regionaltåg går även ifrån närbelägna Sundbyberg.

Kartvy