Ljus fin 3a högt i tak, högst upp i huset, ingen insyn i Ursvik, Sundbyberg

Stockholm, Sundbyberg, Gamla Enköpingsvägen, 174 64 Sundbyberg, Sverige

 • 3 rum Storlek: 71 kvm
  Möblerat: Ja
 • 22000 SEK Deposition: 1 hyra
 • 12 månader Inflytt: Omgående
  Möjlig förlängning: Nej
  Hyrs ut till: Ett företag, En privatperson

Visa tidsalternativ

 • Visa datum:

  Visa tid:
  Vardagar 17:00 - 22:00, Helger 10:00 - 17:00, Helger 17:00 - 21:00

Beskrivning

Beskrivning
71kvm Högst upp i huset, 3.35 m i takhöjd och balkong in mot innergården!
Bostaden har en fin planlösning med stor social yta i vardagsrummet och många fönster som gör att rummet badar i ljus. Här erbjuds genomgående ljusa ytskikt, stilrena materialval och bra läge i huset. Modernt, fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. I köket finns plats för 4-8 middagsgäster. Köket har goda förvaringsutrymme med vit köksinredning och bra arbetsytor med massiv ekskiva.

Här erbjuds också två lättmöblerade sovrum med stora fönster och garderober, ett master bedroom och ett lite mindre. Finns även en walk-in closet som kan användas till ett sovrum vid behov.
helkaklat badrum med mörkbrunt golv , vit inredning. Komplett med wc, dusch med duschvägg i klarglas, tvättmaskin och torktumlare finns i det stora badrummet. Bra förvaring i kommod och väggskåp. Inbjudande hall med hatthylla och plats för förvaringsmöbler. bostaden är utrustad med säkerhetsdörr och garageplats finns.

OMRÅDET
Läget är optimalt med det bästa som Stockholm har att erbjuda precis runt knuten:
5 minuter till Mall of Scandinavia, 10 minuter till Sundbybergs Centrum - och natursköna strövområden alldeles utanför dörren. Intill det gamla Ursvik växer en ny stadsdel fram på höjden. Ljusa och välplanerade lägenheter och inramade av grönska. Ett boende för dig som
inte vill kompromissa. Här hittar du den perfekta blandningen mellan lugn och city. Strax intill huskropparna finns lekplatser, cykelvägar, gräsmattor, fotbollsplaner och parknöjen. Och ett stenkast bort: Friluftsområden, utegym, skolor och matvarubutiker. Omnia är en fristad från innerstaden. Ett grönt boende med alla bekvämligheter runt knuten. En plats med utrymme att leva, växa och ta nästa steg i livet.

NÄRSERVICE OCH KOMMUNIKATION
Fint läge med direkt närhet till naturen, Sundbybergs C, Stockholms City och Kista. Området är i utveckling och här byggs flera butiker, caféer och restauranger. Runt det stora torget kommer det att finnas ett stort utbud av närservice så som vård- och barnavårdscentral, bibliotek mm. För den shoppingsugne finns ett stort utbud av gallerior i grannområdena. Kista Galleria, Bromma Blocks, Mall of Scandinavia och Solna Centrum ligger alla inom kort bilavstånd. PrisXtra ligger ca 1 km från området i Hallonbergen och Willys samt Coop Konsum kompletterar utbudet av matbutiker.

Den närmaste tunnelbanan (blå linje) ligger i Hallonbergen eller Rissne. Till Hallonbergen åker man på ca 7-8 min med direktbuss 504, eller till Rissne på 2-4 minuter. Bussen trafikerar Stora Ursvik via Lilla Ursvik till Hallonbergen. Övriga busslinjer är 515 som åker mellan Sundbyberg station och Odenplan , 113 mellan Sundbyberg torg-Solna C samt en nattbuss (nr 595) som trafikerar mellan Sundbybergs station-Näckrosen-Solna station-Odenplan-Stockholm C. I Sundbybergs centrum finns regionaltåg, pendeltåg, T-bana (blå linje) och bussar.

Två gång- och cykelvägar går norrut från Ursvik till Kista. Styr du istället söderut är det omkring 2,5 kilometer till Sundbybergs centrum. Att cykla till Stockholms innerstad tar cirka 20-30 minuter via Solna och Hagaparken.

Kartvy