Topprenoverad sekelskiftstvå uthyres dundermöblerad tills vidare!

Stockholm, Stockholms stad, Östermalm, Birger Jarlsgatan

 • 2 rum Storlek: 66 kvm
  Möblerat: Ja
 • 24700 SEK Deposition: 1 hyra
  Ingår i hyra: Internet, Kabel-tv
 • Tillsvidare Inflytt: Omgående
  Möjlig förlängning: Ja
  Hyrs ut till: Ett företag, En privatperson
 • Krav på hyresgäst

  Har inga husdjur, Kan betala deposition, Röker inte

Beskrivning

Topprenoverad sekelskiftstvåa med högt i tak, walk-in-closet, balkong ut mot innergård och exklusiva materialval. Uthyres fullt möblerad och utrustad tills vidare!

Benägen i hjärtat av Vasastan med närhet restauranger och barer såväl som till Hagaparken natur och vatten. 50 meter till buss mot centralen, nära till tunnelbana och gångavstånd från Odenplan med en utav stans största bussterminaler gör läget till ett utav Stockholms bästa.

Lägenheten är totalrenoverad sedan 2017 med exklusiva material och produktval så som marmor, mässing-detaljer med mera. Inredd av stylist med designmöbler av högsta klass. Fler bilder finns att tillgå vid intresse.

* Hall: I hallen finns utmärkt förvaring i form av hyllor från golv till tak samt klädkammare.
* Vardagsrum: med balkong och fönster ut mot lugn innergård. 55 tums Samsung Smart-TV med ett 20-tal kanaler och Internet/wifi. Vacker inredning och konst på väggarna. Stort matsalsbord i betong med plats för 8 gäster. Stolar och Lampa från Dis. Designad sammetssoffa från Posh Living, Tom Dixon soffbord och Ben Ourain matta.
*Kök: Stort öppet kök mycket luftigt sedan en vägg tagits ner och fönster ut mot lugn innergård, med köksö, antika barstolar och många arbetsytor. Detaljer i marmor och mässing och topputrustat. Kyl/frys, diskmaskin, tvättmaskin, brödrost, vattenkokare med mera.
*Sovrum: Stort sovrum med 2 stora fönster ut mot innergård och en Walk-In closet med mycket bra utrymme. 180 säng med två sängbord på vardera sida. Även inredd med ett stort antikt linneskåp för extra förvaring. *Badrum: Badrummet har generös förvaring i form av två spegelskåp. WC samt Dusch.
*Balkong: balkong ut mot lugn och mysig innergård. på cirka 6 kvm. Dynor med mera finns att tillgå.

Närmaste station/hållplats: Kungliga Tekniska Högskolan/ Odenplan/ Roslagstull

Kartvy