fbpx

Attraktivt lägenhet med närhet till Tekniska högskolans

, Birger Jarlsgatan

Lägenhet

 • 1 rum Storlek: 30 kvm
  Möblerat: Ja
 • 10450 SEK Deposition: 1 hyra
  Ingår i hyra: Internet, Kabel-tv
 • 1 månad Inflytt: Omgående
  Möjlig förlängning: Nej
  Hyrs ut till: Ett företag, En privatperson

Visa tidsalternativ

 • Visa datum:

Beskrivning

Bostaden har under 2016/2017 totalrenoverats med bland annat ett nytt badrum där en läcker carraramarmor pryder såväl väggar som golv. Likaså har lägenheten fått ett stilrent och lyxigt kök där en marmorimitation kommer igen, köket har dessutom flyttats för att göra mer plats för den som vill disponera bostaden som en tvåa istället för en etta. Lägg dessutom till att lägenheten är en av de lyckliga få som har en tillhörande balkong och ni blir snabbt bekväma med tanken att flytta in. Birger Jarlsgatan 104 I är också en av tre portar som har hiss i porten vilket underlättar vardagen.

Här bor du attraktivt med närhet till Tekniska högskolans tunnelbanestation och ett flertal busslinjer. I närområdet finns många caféer, restauranger och matbutiker. Gångavstånd till såväl Stureplan som till Kungliga Tekniska högskolan och Handelshögskolan samt endast en station med tunnelbana till Stockholms Universitet.

På föreningens prisbelönta innergård finns det två rymliga terrasser som kan användas till grillning eller bara för att umgås. Såväl innergården som lägenheten ligger indragen från Birger Jarlsgatan vilket gör läget väldigt lugnt samtidigt som man har nära till allt.

Kartvy