3 rok på bästa adress i Malmö

  • 17,000krKr

Beskrivning

BESKRIVNING
Lägenhet är en mycket ljus och fräsch lägenhet på bästa adress i en av Malmös vackraste fastigheter. Lägenheten ligger högst upp i huset så ingen risk att du behöver lyssna till spring från ovanvåningen och till lägenheten finns hiss hela vägen upp. I fastigheten som uppfördes 1926 är det högt i tak ca 3,50 och lägenheten har genomgående alla tidstypiska detaljer sparade med takstuckaturer och höga fotlister samt en vacker fiskbensparkett.

Planlösning
Från den möblerbara hallen når du sovrummet med stor dubbelgarderob och ordentligt med förvaring samt dubbelsäng om 140 cm samt utgång till stor balkong med sol fram till tidig eftermiddag. Här äter du frukost och njuter av den gröna innergården utan att att det för den saken skull finns insyn i lägenheten.

Vidare från entrén når du köket med alla moderna bekvämligheter såsom diskmaskin och varmluftsugn. Här finns utan problem sittplats för 2 och genom den tidstypiska köksingången når du föreningens innergård med plats för cyklar eller gemensamma faciliteter för tvätt och tork.

I anslutning till hallen finns praktisk förvaring och helkaklat badrum och stor spegel. I vardagsrummet finns en stor matplats med plats för 6-8 personer, soffa och soffbord samt TV. Genom ett stort dubbelfönster har du eftermiddagssol och ingen insyn då din närmaste granne är kyrkan. Utsikten sträcker sig i klart väder ända bort till bron och bjuder sommartid på spektakulär solnedgång mot väster.

I området har du närheten till 2 av Malmös finaste parker: Pildammsparken och Kungs/Slottsparken samt underbara Davidshall med restauranger av yppersta klass och mysiga kaffer.

Om bostaden
I lägenheten finns det bredbandsanslutning (100 Mbit) inkluderad i månadskostnaden vidare tillkommer inga kostnader för uppvärmning eller vatten. Lägenheten kan hyras upp till 12 Månader med möjlighet till förlängning.

Kommunikationer
Lägenheten ligger idealiskt för pendling både mot CPH men även Lund/Helsingborg då Triangelstationen bara ligger ca 500 m från lägenheten. Busshållplatser finns också i närheten. I området finns det gott om plats för parkering direkt på gatan utanför samt ett antal garage men till lägenheten ingår ingen separat parkeringsplats.

Om fastigheten
Till fastigheten hör 2st moderna tvättstugor fullt utrustade med dubbla tvättmaskiner samt torkskåp och tumlare.

Vidare har föreningen på innergården en gemensam trädgård med planteringar och parkering av cyklar. Denna är mycket uppskattad under sommaren och brukas flitigt året om av huset medlemmar.

Ingår: Vatten, värme, el, kabel-tv och internet.

Adress

Detaljer

Updated on August 1, 2023 at 1:35 pm
  • Fastighets-ID: HZ31
  • Pris: 17,000krKr
  • Rum: 3
  • Objektstatus: Uthyres

Funktioner

Överblick

Fastighets-ID: HZ31

Kontaktinformation

Visa objekt
Buggsok
  • Buggsok

Förfrågan om detta objekt

Liknande objekt

Compare listings

Compare
Buggsok
  • Buggsok